NYTT

sorry för fett dålig kvalle men aa tänkte visa er lite vad jag har köpt idag när jag va i stan med mamma och julia.
Först så köpte julia en kofta från mellow, aldrig varit där inne innan men hittade den koftan och den va faktiskt rätt fin, iaf så köpte julia den för 249:-, så jag lånar dom den av henne lite då och då. 
Sen så gick vi in på cozy home och så var det rätt mycket rea så köpte ett par please byxor, fett nöjd och som sagt det var rea men vettefan va dom kostade och sen köpte jag ett linne också som är korallfärgad typ.
Men är iaf väldigt nöjd hehehe. 
När jag kom hem från stan duschade jag och sen käkade jag, tacooooos. 
Sen kom Aila, Mona & Mathilda hit så hade vi lite myskväll, mucho najso.
Nu ska iaf Aila sova här så vi kollar lite tv sen så ska vi nog sova snart, rätt trött hheheheh.
Vi hörs imon puss ♥♥♥♥♥
 

25 saker om mig

 
  • Jag kan vara jävligt jobbig
  • Jag uppfattast väldigt lätt som känslokall
  • Jag läser extremt långsamt, asså verkligen brutalt
  • Jag kan få väldigt dåligt samvete för helt oväsentliga saker som att jag inte sa fin tröja till en person
  • Jag är sjukt tävlingsinriktad och hatar folk som fuskar även fast jag alltid fuskar själv
  • jag äter sjukt mycket godis och kakor och glass osv
  • Mitt favoritämne är slöjd
  • jag är kass på biljard, konstigt nog
  • jag har bra självförtroende
  • blir lätt väldigt arg
  • jag hatar att bada
  • jag är brutalt rädd för sjögräs
  • jag vill bli psykolog
  • jag hatar att visa känslor
  • jag vill ha en fotboll i min kista när jag dör
  • jag vill tatuera in något som har med mina syskon att göra
  • jag längtar jätte mycket tills jag blir vuxen och skaffar egen familj osv
  • jag vill ha en son som heter Victor
  • jag hatar att gå på linjer så delar alltid upp dom i olika rutor osv
  • Hatar att ha väska
  • Jag har världens jobbigaste röst
  • jag har världens bästa vänner
  • Min största förebild är cristiano ronaldo
  • Jag älskar serien teen wolf
  • jag är stelena

senaste

Hejhej, tänkte dra senste dagarna lite kortfattat, har ju varit ett jävla tjat om att blogga från alla håll och kanter så aa nu kör jag då.
Fredag: efter skolan gick jag in till stan med Line och Matlde och köpte present till Wilma, sen på kvällen så åkte vi till henne och hade tjejkväll, sjukt kul hade vi!
Lördag: Jag gick in till stan och bara chillade livet med monis, loveu!! sen på kvällen kom oliver hit en stund.
 
Söndag: jag åkte till kungsbacka och kollade på DM-finalerna, 4 guld för ifc, f16, f15, f14 & f12, riktigt bra! Sjukt jobbigt att inte få spela men det va gött att vi vann iaf!
Måndag: Gjorde inget speciellt, pluggade, gymmade, tränade hos min sjukgymnast typ.
Tisdag: Åkte hem till Andy efter skolan och va med han och Jakob, sen efter det åkte jag till sannarp och kollade centern-borgeby det blev 6-4, riktigt gött! 
 
Kom hem från skolan för ungefär en timme sen och tänkte kolla pll sen tänkte jag gå och gymma och sen kolla träningen, måste nämligen plugga lite också.
Ha det perfa!
 
 

INGET ATT BLOGGA OM

Hej på er! Har verkligen ingenting att blogga om, tar typ inga bilder heller..
Har så sjukt mycket fritid nu när jag inte kan träna, ba är i skolan, går till sjukgymnasten, går och kollar någon match, går hem sen ba aha vad ska jag gör nu då..
Städat hela mitt rum as noga & gjort alla mina läxor, vad mer finns det att göra lixom..
Men ska gymma imon hade jag tänkt så tagga lixom!
Ha det så bra pusss
 

SÖNDAG

Mycket mysig kväll igår med babesen och victor, vi åt lite och sen gick vi in t stan en sväng, vi la oss rätt tidigt alla va rätt trötta. Tog med mig kameran för jag tänkte ta lite bilder och så är det inte självklart att jag glömmer minneskortet hahah, så aa där sket ju det sig. Kollade halmia-WRY alldeles nyss, halmia vann med 9-0, kings!
Nu ska jag bara ta dt lite lugnt, kolla pll och sen duscha, har inget mer att blogga om, händer ej så mycket just nu, måste börja komma tillbaka till skolrutiner igen.. Hade!

KVÄLLENS

sämsta kvallen, men lev med det lixom, hare gött, sha

Espresso house med älsklingsbby

Inte bloggat eftersom skolan och börjat och så, så har jag Lixom haft lite annat och tänka på, inte för att vi har gjort något jätte speciellt men ni fattar. Mattis fyller år, hon har fått såååå mycket fint, sjukt avundsjuk!! Ska iaf fira henne ikv så det kommer nog upp lite bilder imon eller något förmodligen, men än så länge får ni ha det så bra, puss


Mys dag igår

 
Sho, hade fett mys med wilma igår, fett längesen vi träffades så vi hade lite och snacka om haha. Träffade iaf henne i stan vid 2 typ och vi ba gick runt och kollade lite och fikade lite och sen ba typ åkte vi hem och ba degade lite, jennifer kom sen så kollade vi match, eller jag kollade inte men dom kollade sen drog vi hem och käkade lite typ, jennifer stavk vid 10 typ och jag och wilma ba gjorde typ ingenting hahaha, jo vi käkade bokstavssoppa fett gott lovar, kändes som att typ äta sitt namn hahah.
Åkte iaf hem vid halv 2 och åkte t mamma och pappa och snackade lite med dom, sjukt praktiskt att dom jobbar brevid varandra haha, iaf när jag kom hem kom aila och mona förbi en snabbis sen stack dom sen en timme senare typ kom mona tillbaka så nu har hon gått igen hahah. Pallar inte ens göra någonting idag, ska ba städa mitt rum och kolla tv typ, sånt är skönt ibland, skolan börjar i övermorgon så måste ta vara på min degtid hahah. vi hörs imon typ, puss

TO DIE FOR

 

NY

för lat för att ställa mig och ta kort på tröjan så kopierar bildn från ginas hemsida, guuuud vilken copycat.
Den kostade bara 199:- och ni vet hur jag är för vita tröjor, föll ju bara pladask lixom hehehhehe, nej men funderade på att köpa antingen beige, svart eller vit så det blev vit hehhe.
 
Åkte hem till mona vid 4 och ba chilla grillen som vanligt, sen körde lite mys i the rolle idag med taco chips och goakalololo, awesome. Venne om ni märkte det men jag bytte header innan med hehehhe, hope u like it 8)
Ska till Simon imon och checka läget med mitt knä lite och så, annars har jag inte bestämt vad jag ska göra riktigt hhehhe. Nu ska jag fortsätta snapchata med bby, puss bitcheeees
 
 

chilling killing

Ligger i sängen, orkar inte gå upp och göra något av mitt liv haha, nej men ska ligga här ett tag till sen ska jag göra mig en smoothie eller något och ta mig en dusch. Ska nog träffa Mona idag tror jag, asså jag är så jävla sugen på att ha uggs på mig, men nej det är ju fan sommar, venne vad det är för väder ute heller hahah, aja vi hörs senare. pusssss
 

babeeees

Igår så var jag och girlsen på MAD då och kolla lite, kan ju inte påstå att det var jäääääätte kul men norlie & KKV var ju mycket bra! Vi hängde också upp ett sånt forever lås vid nissan med, älskar er så himla mycket, åååååh!
Sen åkte vi hem och hade lite mysig sleepover, aldrig fel lixom så imorse ba gjorde mona värsta goa frukosten, kunde ju knappast bli bättre.
Sen gick jag in till stan med Mattis och Mona och kolla lite, köpte mig en tröja (visar den imorgon eller något) och sedan gick vi och fikade på Roberts, fett gott asså morotskaka, bästa kakan som skapats helt ärligt!
Mona var här innan också så käkade vi lite jordgubbar och glass och chips och ba snacka om lite allt möjligt så stack hon för ungefär 40 minuter sen.
Ha det jätte bra, puss

favvo i repris

Shaaaa, idag fick jag reda på att mitt korsband helt säkert har gått av, min sjukgymnast berättade för mig att det var av i onsdags men att det fortfarande inte var helt säkert, men vi fick svar från magnet röntgen idag så det va ju jävligt surt :'(
 
Ikv ska jag först till MAD - Music Against Drugs, så det ska väl bli najs haha, sen ska jag sova hos Mona fett mys. Har knappt gjort någonting senaste var på gyllenetider i onsdags och igår var jag hos oliver lite annars har jag bara legat i soffan och ruttnat typ hahah så därför jag inte har bloggat, men vi hörs senare puss
 

GUUUULD

Världens bästa lag tog guld i eskilscupen igår!!
Med 28-0 i målskillnad vilket betyder att vi inte släppte in ett ända mål i hela cupen, riktigt stabilt tjejer!
Surt bara att när det var 5 minuter kvar av finalen så skadar jag mig så nu hoppar jag på kryckor, jäkligt surt -.- Men aa sånt får man väl ta antar jag, ha det så jätte bra, puss
 

Senaste inköp

Köpte denna koftan i Båstad igår, behövde verkligen en ny kofta, så denna var utmärkt, den har även knappar
så man kan knäppa den på lite olika sätt. Den kostar 799:- men jag köpte den för halva priset så den kostade bara 399:-, kommer från Locals Only
Köpte även detta linnet igår i Båstad, kollat på det nån gång innan men tyckt att det är för dyrt med 799:- för ett linne men det va på halvpriset nu så kostade bara 399:-, och det kommer från Denim & Supply, Ralph Lauren, så riktigt nöjd med det!
Köpte även ett till linne som jag var lite osäker på men köpte ändå, men när jag kom hem och testade det satt det inte alls snyggt på så jag gav till till mamma hehe.
Köpte denna tröjan i Göteborg, älskar den! Kostade dessutom bara 199:- från Chelsea
Köpte också denna wannabe alajk blusen eller vad man ska kalla det haha, har ingen annan sån och dom är ju verkligen jätte fina så passade på. 399:- från chelsea
Köpte denna wannabe ajlajk t-shirten också, velat ha en sån jätte länge så hittade jag den på chelsea för bara 100:-, så det va värsta asbra!
Eftersom alla mina skärp har gått sönder eller är förstora så köpte jag detta, riktigt billigt så är jätte nöjd med det, 199:- från chelsea
När jag kom hem från Smögen beställde jag hem denna tröjan från Bondelid, hittade den på Lager 157's hemsida för bara 150:- & 200:- frakt så det va sjukt billigt för den så jag ba go for it lixom!
Köpte denna från en butik som heter Manda i smögen, exakt likadan som den vita från chelsea, fick dock betala 349:- för denna så det va ju fail när jag hitta den i göteborg för 150:- mindre och ba fuck haha, men jaja fett nöjd med allt.
Ska sticka och träna nu, ha det så bra, puss!