Kvällen tillbringas med bästa

Hola babes! Min kväll tillbringas med denna bästis, vi har inte kommit fram till vad vi ska göra än men vi drar väl ut eller så sitter vi bara hemma och käkar glass. 
 
Idag har har varit en bra dag tycker jag, eller kommer inte riktigt ihåg om det har hänt något bra eller dåligt så jag tror den är lite mer neutral haha, vi hörs mer imorgon, puss! 

Dagens outfit

Tröja från H&M & byxor från Dr. Denim

HÅKAN HELLSTRÖM ❤️❤️❤️

Vet ni vad??? I onsdags köpte jag, Line & Mathilda biljetter till Håkan, hur najsss?!?!? Så lycklig över det. Han spelar på Ullevi den 7 juni, längtar så mycket ååååh! 

Just nu

 
Hej på er, sitter just nu och läser. Har varit en ganska lugn dag, några lektioner som var inställda och så.
Har haft sån grov träningsvärk idag, helt sjukt!! Har typ inte kunnat gå, har inte tränat mina ben så hårt som jag gör nu på flera månader så egentligen är det ju inte jätte konstigt men det är ändå hemskt!
 
Imorgon är det äntligen fredag, sjukt tacksam över det.
Menmen nu måste jag fortsätta läsa så hörs vi imorgon.

Dagens

 
byxor- dr.denim / tröja- vero moda / halsband - ginatricot / klocka - GANT 
 
ignorera att jag har olika färger på sockarna haha..

Hur jag vill se ut i vår

 
våren
 
 

ONSDAG

 
Idag har jag och Aila haft hand om kiosken i skolan så hade inga lektioner på hela förmiddagen. Efter skolan gick jag direkt och tränade hos min sjukgymnast och sen åkte jag och kollade fotboll. B-laget mot Astrio, dom vann med typ 7-0.
 
Nu ska jag plugga lite spanska glosor och städa mitt rum, om jag ska hinna detta måste jag verkligen sätta igång nu, jag har ju en tendens att sega mig igenom saker haha, ha en så bra onsdagkväll.

Dagens outfit

Skor-johnny bulls / byxor- dr. Debim / linne - vero Moda / kavaj - ginatricot / kofta - house of Belle / jacka - vero Moda 

NEW IN

Igår var jag i stan snabbt efter skolan och fick med mig denna hem, tänkte köpa en liknande från zara när jag var i rom men denna var billigare så då tänkte jag att jag lika gärna kan köpa denna!
 
Jag tycker den är väldigt fin och enkel och det vet ni ju att jag gillar! Den är köpt från Vero Moda och kostade 180:-

2009

Kollade igenom mitt gamla arkiv och hittade denna bilden, detta är 2009 skulle jag tro.
Ser så himla liten men måste säga att jag är mig ganska lik, förutom att jag har total förstört mitt naturöigt lockiga hår, det är ju faktiskt lite synd.
 
Tisdagar är den sämsta dagen i skolan, men jag gick igenom den ganska snabbt och lätt kändes det som. Gick in till stan snabbt efter skolan och fick med mig lite sminkborstar och en tröja hem. Jag gick hem och kollade teen wolf och sen gick jag till biblioteket och träffade Aila.
 
Jag vill be så hemskt mycket om ursäkt för mitt grymt dålig bloggande men jag har faktiskt inte haft en aning om vad jag ska blogga om. Men jag ska bättra mig jag lovar!!
Tack så mycket för att ni stannat kvar på min blogg trots detta dåliga beteende från min sida haha. Puss!
 

Måndag & skola

har varit så sjukt trött idag, hade verkligen uppskattat ett lov till. Vill bara hoppa över allt fram till sommarlovet, förutom min födelsedag haha. 
 
Idag blev vår idrott inställd så vi hade 2 timmars håla, även Mathilda hade håla så vi gick hem till henne och åt kladdkaka, hon är en riktig stjärna på att göra kladdkaka måste jag erkänna. 
När jag kom hem gick jag och tränade hos min sjukgymnast och kom hem för en stund sen, så trätt nu så jag tror jag kommer svimma! 
Vi hörs senare! 
 
sött av aila att lägga upp denna på sin story! 

new in

Jag bestämde mig till slut för att byta min byxor som jag köpte och istället fick det bli dessa, dom kostar 600:- ovh är också köpte på JC.
 
Dessa tre koftorna köpte jag i Rom, dom två första har jag ingen aning om vad det var för butik och den tredje är från Brandy Melville. Vet faktiskt intevad dom kostade tyvärr.
 
Den första tröjan är från H&M och kostade 10 euro, väldigt bra pris! Den andra tröjan är från Mango och kostade 35 euro.
 
Body butter från the body shop, 13 euro.
Primer från it style, 16 euro.
Ögonskugga som jag kommer använda som highliter från Sephora, 12 euro.

Frusen

 

Kom precis hem från sannarp. Var och kollade på A-lagets match, dom vann med 4-1! Nu är jag dock så frusen så vill bara sätta mig i en bastu med alla kläderna på eller något liknande. Tyvärr har jag ju inte längre en bastu så min säng får duga.
 
Gick och köpa lite godis och nu sitter jag och kollar en serie. Ikväll ska jag på lag fest, men jag uppdaterar er mer om det senare! ;) 

Fredag

hej på er! Innan idag var jag i stan med Ebba, Alva & matilda. Efter det gick jag och Ebba hem till mig och tog det lite lugnt. Sen började vi fixa oss lite och efter det åkte vi hem till Linnéa och nu firar vi henne. Mycket mysigt! 
 

Påväg hem


Sitter på planet påväg hem nu. Planet är inte fullt så har ett helt 3 säte för bara mig, skit skönt! 
Haft en himla bra resa och det var precis lagom att åka hem nu, hoppas på att det är hyfsat bra väder iaf. Vi hörs senare puss!