Lunch

 
Tog en Caesarsallad på bar mezzo, super gott! Sen tog jag en runda på stan, fick med mig lite hem, men tänkte att jag visar det om nån vecka eller något! 

Om gårdagen

 
sha, igår gick in till stan med Mona, sen kom Kelly och vi gick och käkade pasta från pasta huset. sen drog vi hem till Kelly och ba chillade. 
 
Vi vi gick sedan ner och åt på lotus och sen gick vi ba hem och chillade lite till. Vid halv 12 gick jag hem och gick och la mig eftersom jag skulle upp tidigt idag. 
 
 
Vid 11 idag gick jag till sannarp och kollade på götaland. kom precis hem och ska snart gå och käka lunch med mamma. Vi hörs senare! 
 
 
 

Lördag

Hej på er, förlåt på jätte dålig bloggning men asså har typ inte haft något att berätta så där av dålig bloggning. Igår kollade jag fotboll hela dagen. Först kollade jag halmia-Sirius & efter det mötte jag upp Mathilda och vi åkte och kollade på ebba, Alva, Matilda & Matilde som är på Götaland. Efter den matchen gick jag ba hem och kollade på en film och käkade lite godis. Nu ska jag sticka in till stan med Mona sen får vi se vad jag hittar på ikv! 

Dags för släktkalas

Hej på er! idag är en jävligt bra dag för nu är allt skolarbete helt klart och vi har långhelg!! 
Jag ska även ha släktkalas idag för att fira mig.
 
idag hade vi visning av fordon som vi har gjort i skolan, vår bil funkade inte haha.. men jag lämnade in en loggbok om den med så hoppas att jag kan få ett E iaf..
vi hörs lite senare, puss
 

HAPPY BIRTHDAY TO MEEEE

 
Idag är det min födelsedag, haft en super bra dag verkligen! efter skolan gick jag och tränade hos min sjukgymnast, sjukt jobbig träningen idag verkligen!! Efter det gick jag hem och fixade mig i ordning och sen gick jag, Mona, Aila & Mathilda ut och åt på avanti, super gott! Sen tog vi en promenad och köpte lite glass, måste verkligen säga att jag haft en mycket bra födelsedag! Puss på er! 
 
 

Dagen a

 
Har legat ute i solen nästan hela dagen, åt en super god lunch och sen åkte vi ut till stranden och la oss, 
 
Åt även nya favorit glassen på stranden, strawberry white, asså den är sååå god! 
 
 
Efter stranden åt vi lite pizza, sen har jag bara pluggat lite och nu kollar jag på film.
 
OCH IMORGON ÄR DET MIN FÖDELSEDAG, WIHOOOOO

3 BILDER FRÅN IGÅR

 

Igår

 
hejsan, igår åkte jag till mormor med mamma och min moster och mina kusiner. Åt as god mat och till och med tårta! Sedan åkte jag direkt hem till Mona och dom hade blåst upp en massa ballonger och när jag kom sjöng dom för mig, sötisar! Dom hade gjort as mycket god mat så det blev ju en extra middag för mig haha. Vi hade en mycket trevlig och rolig kväll, åh blir alltid så glad med er!
 
 
Kom hem runt 1 och då satte jag bara på en film och efter det somnade jag.

Idag är det Mors-dag, har ni köpt något fint till era mammor. Jag själv var precis och köpte en bukett rosor till mina mamma! Nu ska jag fortsätta med plugget som jag startade igår och sen ska jag bara gå ut i solen och ta det lugnt.
 
 

Igår & dagens planer

godmorgon! Igår efter skolan gick jag in till stan med Mona, vi kollade lite i affärer sen åt vi, as gott! 
Efter det gick jag hem och la mig och sov sen gick jag och träffa Mona, Kelly, Helga & Mathilda. Vi hade det jätte mysigt och satt bara och tog det lugnt, calle och Linus kom även lite senare.
idag ska jag sätta mig och plugga lite, sen ska jag till mormor och efter det ska jag hem till mona, vi hörs senare, hoppad ni får en bra lördag 
 
 

Dagens

Skor-Johnny bulls / shirt- pull&bear / tröja- vila
 
Halmstad bjuder på fint väder även idag, helt fantastiskt! Vi har precis varit på stadsbiblioteket och haft nån föreläsning om konsumentkunskap, så efter det fick vi hål timme vilket är så skönt! 
Denna veckan har gått så himla fort, äntligen fredag lixom! 

Torsdag

sha, kom hem från skolan la mig ute i solen och degade, lyssnade på såklart på Michaela & dasha. 
Sen köpte jag choklad och tryckte i mig hela den, asså vill ba berätta att jag äter en hel jävla del och jag håller lixom inte igen för att jag är rädd för att bli tjock inte alls så. Många tror nämligen att jag aldrig äter & det är inte true, äter när jag är sugen och är jag ibte sugen äter jag inte hahaha, end of story! 
Ska iaf sätta på en film eller något nu och ba chilla något enormt eftersom det är det jag är bäst på.
pussar
 

Dagens

snabb spegelbild på dagens outfit, helt sjukt varmt idag!!! ska gå ut och lägga mig i solen lite och lyssna på en podd, perfect! 
Vi hörs sen! 

Hos frissan

Sitter just nu hos frisören, pappa tyckte ju mitt hår va fult så han gick och bokade en tid haha. 
Hade ett svenska prov idag och det va det kändes lite som att det var det sista nästan, även fast det inte är det, men resten får gå som det får lite! 
Jaja vi hörs lite senare!! 
 
 
 

Igår och idag

Hej på er! 
Igår vid 1 mötte jag upp girlsen och vi hade lite picknick, super mysigt! 
Sen gick vi till mathildas dans och chillade. Vi gick sen in till stan snabbt och sen åkte vi till bibblan och pluggade, eller inte jag. 
 
idag har vi haft orientering hela morgonen, hatar orientering!!!!! nu sitter jag ich äter och ska snart ha musik, hörs sen, puss 

Dagens outfit

Skor-johnny bulls /linne- kappahl / tröja-sisters / kofta- house of Belle / halsband - H&M / klocka - GANT
 
Även en bild där man ser lite hur mitt hår ser ut.