Måndag

Hejsan, sitter just ni och kollar tv. Kollar på junior Masterchef australia, älskar detta programmet, dom är så himla kings på att laga mat asså!! 

Efter skolan gick jag och kollade på fotbollsuttagningen snabbt eller aa det var ju ibte mycket till uttagning haha men ändå, sen gick jag hem och bara tog det lugnt, nu ska jag städa mitt rum och sen ba plugga lite, puss 

Matte

Godmorgon! Började halv 10 idag vilket var jätte skönt! Sitter just nu och har matte vilket inte alla är lite nice. Vi hörs senare! 
 

Mys med bästa monis

 

Lördags

Hej på er readers!
Igår hade jag en jätte bra dag, träffade line, mathilda och mona i stan och åt lite glass vilket var jätte mysigt eftersom det var så fint väder. Efter det gick jag ut och åt med Matilda sen åkte vi till hemmakväll och gick hem till mig, efter det kom Oliver hit och sov här. Han stack för inte så längesen, stackarn fick reda på att han skulle spela match nu haha, gissa om han va trött.
Idag har jag inte riktigt planerat vad jag ska göra men jag uppdaterar er senare, puss.

Fredag

hej! Ligger just nu i min säng, legat här sen jag kommit hem haha. Efter skolan gick jag in till stan med Mona och så mötte vi upp Line & Mathilda lite senare. Vi satte oss och fikade lite vid Nissan, där satt vi ett ganska bra tag, kom hem vid 6 och sen dess har jag som sagt bara legat i sängen, orkar ibte göra någonting haha. 
 
Nu nu ska jag kolla lite serier, vi hörs imorgon, puss! 

OLIVERS PRESENT

Denna tröjan köpte jag till Oliver i födelsedagspresent, jag tycker personligen att den är jävligt nice haha! Den är från märket Religion och jag beställde den från ASOS ;)
 

Svenska

Hej, idag är jag så himla sjuk! Men jag ville inte missa en sån här fin dag så jag får leva med att jag kommer dö i helgen ist haha. 
 
Nu sitter vi på svenska lektion och läser utomhus, jätte mysigt! Puss 

Bullar

Kolla vilka nice bullar jag och julia fick till!! Jätte goda dessutom. Nu har jag precis duschat, bäddat om min säng så nu ska jag alldeles strax lägga min i sängen och läsa igenom min so, sen ska sova, vi hörs mer imorgon, puss. 
 

Bästisar

Hej på er, bakar bullar med Julia atm. Skulle egentligen gå och träna efter skolan men jag hade lite feber och mådde inte så bra när jag kom hem så jag gick och la mig och sov lite. Mår lite bättre nu så tror jag tränar lite ikv ist. 
 
Nu ska jag iaf chilla lite för nu står degen på jäsning. + engelskaprovet gick helt okej trots allt haha, puss 

Onsdag, 26/3

Hej på er, är påväg till skolan just nu, idag har jag engelska prov, förstår mig inte på min lärare som sätter ett prov i samma ämne som vi hade nationellt i igår, dålig stil!
vi hörs senare
 

TISDAG

Sha, sorry för jag inte bloggat alls idag typ, inte haft någon ork typ men nu hade jag tänkt berätta allt om idag!
Vi började ju skolan med nationellt prov i engelska, först läsförståelse och sen hörförståelse, det gick väl ganska bra, var inte extremt svårt men jag kan ju ha helt fel.
 
Efter det gick jag och åt lunch på mc'donalds och sen gick jag och Oliver hem till mig. Vid 1 började min musik lektion, idag har jag lärt mig att spela flöjt, ganska imponerande va?!
Efter skolan satt jag och snackade med Mona och Aila lite sen gick jag hem och vid 5 åkte jag och tog lagfoto.
Där fick nu veta min dag i nästan detalj, hoppas ni haft en perfa dag.
Puss

Tagga nationella

Tagga nationellt prov i engelska nu! 

längtar efter sommarlov

Det är nu man verkligen as längtar efter sommarn
 

Hej på er, sitter i sängen för tillfället. Jätte trött så ska snart sova hade jag tänkt.
Idag hade jag muntligt nationellt i matte och imorgon är det nationellt i engelska som gäller, läsa och höra. Sjukt nervös inför det, jag är ju ingen stjärna i engelska men det ska säkert gå bra ändå förhoppningsvis.
 
Aila följde med mig hem en sväng efter skolan och efter det har jag bara legat och degat haha. Kollade lite på talang, det är ju lite roligt faktiskt haha.
Jaja vi hörs mer imorgon, sov så gott!

NYTT

grå kofta från märket obejct, köpt från house of belle, 499:-
 
Svarta shorts från house of belle, 149:-
 
solglasögon från JC, 149:-. Haha fult att jag speglas i glaset haha.

Såhär känner jag idag