Crazy day

Hallu, här är lite bilder från crazy day idag, kan ni gissa lite vilka alla från min klass är? Vi har dom sagt Disney tema och jag var wilma flinta, vår klass vann faktiskt pris för bäst utklädda klass!
Nu ska jag cykla iväg till träningen och kvällens planer får ni veta lite senare, puss! 

Soffan


Halloj på er. ligger just nu i soffan och käkar godis, blev så himla sugen så va tvungen att springa ner till hemmakväll haha. Var och tränade hos sjukgymnasten innan. 

Imorgon ska vi ha crazy day i skolan, det betyder att vi ska klä ut oss. Jag ska va Wilma flinta, perfa eftersom det är väldigt enkelt blir det jätte bra! 

Dagens outfit

Skor- Johnny bulls / shorts- house of Belle / tröja - H&M
 

Tisdag

Godmorgon, sitter nu i skolan. Var lite tidig för att jag skulle få skjuts med bilen av pappa. 
Tisdag idag vilket betyder att vi har en skit jobbig förmiddag och sen en lite lugnare eftermiddag med bara musik. 
Hörs sen
 

Underbar dag!!

Började denna skit najsa dag med att dra till stranden, först med mamma och pappa eftersom pappa sa att jag är för blek så tvingade han med mig tidigt på morgonen. Sedan mötte jag upp Mona & Mathilda så låg vi och bara solade ett tag, aå skönt!! 

Efter det gick jag och köpte thai och sen gick jag och mötte upp mina bros igen, vi satt i shorts och hade det hur mysigt som helst ända fram till kl halv 9, är inte det hur sjukt som helst att jag har varit på stranden och suttit i shorts hela kvällen och det är bara april!! 
ÄLSKAR DETTA! 





NYTT FRÅN IGÅR

Denna tröjan köpte jag från H&M, tycker den är jätte snygg och kollat på den ett tag, kostar bara 99:-
 
Köpte denna tröjan från Ginatricot, ba såg den och tyckte den var lite fin, kostade bara 149:- så jag tänkte att jag kör. Älskar den!
 

LÖRDAG

Hej på er, började dagen men att springa in till stan snabbt, skulle kolla på två tröjor från H&M men självklart var dom slut. Efter det åkte jag till sannarp och kollade på mini fotboll.
Åkte sedan vidare ut till söndrum och kollade på Halmia-Astrio, Halmia vann! Nu ska jag ta en dusch och sen ska jag äta. Efter det ska jag träffa Matilda & Alva.
Puss

LIFE

 
Tycker verkligen att alla borde ta sin tid åt att titta på den här videon!!

GODMORGON

Godmorgon, så himla skönt var det att få sova ut idag jisses! Vaknade först halv 8 och hade panik typ för jag trodde jag hade försovit mig, sen insåg jag att det var lördag vilket var helt fantastiskt så jag somnade om, haha.
Ska snart ta en dusch och sen ska jag åka och kolla på Monas bror när han spelar fotboll och sen ska jag kolla när mitt eget lag spelar fotboll, skit bra dag tror jag det blir idag!
Hörs sen!

Fredag

Äntligen helg, har längtat efter detta trots att vi bara gått i stan 3 dagar, varit helt slut senaste dagarna! Efter skolan gick jag hem snabbt med Mona och efter det gick vi in till stan en sväng, fick faktiskt med mig lite nytt hem. Efter det åkte vi och träffade Mattis. Lite senare på kvällen träffade vi på Linus och hans kompis och vid halv 12 drog jag mig hemåt. Stötte på oliver och hans kompisar i stan så stod och snacka med dom lite och nu ligger jag i sängen och aka strax sova, ha det bäst, puss! 
 
 

Kiosken

Sitter i kiosken idag i vilket är fett skönt, eftersom man slipper alla lektioner!! 
ALLA PÅ BRUNNSÅKERSKOLAN KOM OCH KÖP 

All black

Hel svart och as glad över att det är fredag!!

Dagens

Jeans - jc / skor - converse / linne - kappahl / kofta - house of Belle 
 
nästan samma outfit som igår fast lite ändring i färgerna. Är verkligen så himla trött idag och orkar inte ens bry mig om hur jag Ser ut, 
 

Dagen

Efter skolan gick jag och skrev på avtal på mitt sommarjobb.

Efter det tog jag och mamma en glass från Riccardos, världens Goaste glass!! 
Efter det gick jag hem och laddade upp inför träning.

Träningen var så jäkla rolig, spelade ju inte men det var ändå så jäkla roligt att bara köra lite vanliga passningar! 
Detta jag väntat på i 9 månader, åh längtar till imorgon!!!








Todays

Jeans - jc / linne - kappahl / kofta - house of Belle 

Blev lite sugen på jeans imorse så så fick det bli!